BLOG

Recent Updates & Activities

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

πŸ”₯πŸ”₯π‡πžπ«πž'𝐬 𝐭𝐨 π’π“π‘πŽππ† π–πŽπŒπ„π:

𝐌𝐚𝐲 𝐰𝐞 𝐀𝐧𝐨𝐰 𝐭𝐑𝐞𝐦, 𝐦𝐚𝐲 𝐰𝐞 π›πž 𝐭𝐑𝐞𝐦, 𝐦𝐚𝐲 𝐰𝐞 𝐜𝐞π₯πžπ›π«πšπ­πž 𝐭𝐑𝐞𝐦 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲 𝐝𝐚𝐲!

π‡πšπ©π©π² π–π¨π¦πžπ§'𝐬 πƒπšπ²! @ikobanaexpresskotabelud

#women #womenempowerment #happywomensday
... See MoreSee Less

πŸ”₯πŸ”₯π‡πžπ«πžπ¬ 𝐭𝐨 π’π“π‘πŽππ† π–πŽπŒπ„π: 

𝐌𝐚𝐲 𝐰𝐞 𝐀𝐧𝐨𝐰 𝐭𝐑𝐞𝐦, 𝐦𝐚𝐲 𝐰𝐞 π›πž 𝐭𝐑𝐞𝐦, 𝐦𝐚𝐲 𝐰𝐞 𝐜𝐞π₯πžπ›π«πšπ­πž 𝐭𝐑𝐞𝐦 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲 𝐝𝐚𝐲!

π‡πšπ©π©π² π–π¨π¦πžπ§π¬ πƒπšπ²! @ikobanaexpresskotabelud 

#women #womenempowerment #happywomensday

πŸ”΄JOM DAPATKAN SEBUTHARGA INSURANS kat sini.

Scan je qr code lepastu isi detail anda.
Tunggu sehingga team kami whatsapp anda! πŸ˜ŽπŸ‘πŸ»

Nanti tinggal pergi bayar je di kaunter Ikobana berdekatan.

Bila semua dah standby awal, takde lah kelam kabut nanti..

Jom dapatkan sebut harga sekarang!
... See MoreSee Less

πŸ”΄JOM DAPATKAN SEBUTHARGA INSURANS kat sini.

Scan je qr code lepastu isi detail anda.
Tunggu sehingga team kami whatsapp anda! πŸ˜ŽπŸ‘πŸ»

Nanti tinggal pergi bayar je di kaunter Ikobana berdekatan.

Bila semua dah standby awal, takde lah kelam kabut nanti..

Jom dapatkan sebut harga sekarang!

πŸ’Balut punya balut, jadilah kejadiannya.
Sebenarnya kan, Kalau lah hadiah tu Tak dibalut,
Itu Bukan lagi bernama hadiah. Itu jadinya barang.
β€œNah Saya bagi barang kat Awak.” Kalau lah ia berbalut
dengan kemas beserta wrapping paper yang corak cantik,
jadilah β€œNah, Saya bagi hadiah kat Awak..”

πŸ˜‚ Ni cara balut hadiah okay lagi ni.. sesuai sekali untuk masuk postage.
Ni kalau step orang Jepun punya wrap, mau berat ke kain!
So gais… nak bagi barang kat member ke, kekasihhh ke,
jangan bagi kosong tanpa dibalut. Kasi upgrade jadikan ia β€˜hadiahβ€™β€¦πŸ’

#ikobanaexpress #ikobanaofficial #courierservice #ecommerce #bisnesonline #valentinesday #fypmalaysia #tutorial #giftwrapping #baluthadiah #giftideas #valentinesgiftideas
... See MoreSee Less

Mari kita doakan saudara-saudara kita di Turki & Syria diberi keselamatan, kesabaran dan ketabahan dalam menjalani ujian ini..

Aamiin ya rabbal’alamiin..
... See MoreSee Less

Mari kita doakan saudara-saudara kita di Turki & Syria diberi keselamatan, kesabaran dan ketabahan dalam menjalani ujian ini..

Aamiin ya rabbal’alamiin..

Jom kita bungkus barang elektronik πŸ“¦πŸ˜Ž

Kenapa pentingnya bungkus barang elektronik ni dengan betul ? πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈπŸ€”

Supaya tidak berlaku sebarang kerosakkan barang semasa penghantaran barang ke penerima. πŸššπŸ˜‰

Sebelum membuat penghantaran jangan lupa pastikan barang elektronik anda adalah bukan barang larangan. πŸ“¦πŸ‘πŸ»

Sekarangkan musim orang kahwin, konvokesyen mesti ada buat penghantaran hadiah, kad jemputan ke orang tersayang.❀️πŸ₯°

Apa tunggu lagi, Jom hantar ke Ikobana berdekatan anda β€ΌοΈπŸ˜Ž

Jangan lupa like, komen dan share supaya korang tak ketinggalan video yang terbaru!!

youtu.be/-Gxpfu4L-u0
... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

Load more