PERKHIDMATAN

Perkhidmatan Yang Disediakan Di Outlet IKOBANA

01

Perkhidmatan Kurier & Penghantaran Barang
i-Parcel

IKOBANA mengumpulkan lebih dari 10 syarikat kurier ternama di Malaysia. Tak perlu pening kepala lagi nak berurusan dengan banyak-banyak syarikat kurier. Jimat masa, jimat tenaga.

02

Insurans Motor

Nak renew road tax & insurans motor? Mudah je dengan Ikobana! Singgah ke outlet IKOBANA terdekat bersama dengan salinan geran atau polisi insurans anda. Kami akan proses cover note dengan segera. Antara syarikat insurans yang boleh anda perbaharui di IKOBANA ialah Zurich, Etiqa, dan Syarikat Takaful Malaysia.

02

Insurans Motor

Nak renew road tax & insurans motor? Mudah je dengan Ikobana! Singgah ke outlet IKOBANA terdekat bersama dengan salinan geran atau polisi insurans anda. Kami akan proses cover note dengan segera. Antara syarikat insurans yang boleh anda perbaharui di IKOBANA ialah Zurich, Etiqa, dan Syarikat Takaful Malaysia.

03

Pembayaran Bil

Letih beratur panjang di tempat yang biasa anda bayar bil? Mari kami bantu anda uruskan. Ada lebih dari 18 jenis bil yang boleh anda bayar melalui outlet IKOBANA. Bil air, bil elektrik, bil telefon (TM, Unifi, UMobile, Celcom), bil astro. Tak perlu beratur panjang, sekejap je dah selesai!
04

Perkhidmatan Online

Serba serbi boleh tau Ikobana ni. Nak tempeh tiket kapal terbang? Boleh! KTM? Boleh! Wayang? Top-up? Pun boleh juga! Nak kami bantu anda buat pembelian di Lazada? Semuanya boleh di IKOBANA!
04

Perkhidmatan Online

Serba serbi boleh tau Ikobana ni. Nak tempeh tiket kapal terbang? Boleh! KTM? Boleh! Wayang? Top-up? Pun boleh juga! Nak kami bantu anda buat pembelian di Lazada? Semuanya boleh di IKOBANA!
05

Medical Card

Anda juga boleh dapatkan medical card anda di outlet IKOBANA. Kami merupakan ejen sah dan berdaftar dengan syarikat FWD, AIA, dan Zurich.
06

Peluang Perniagaan
i-Mobile / i-Shop / i-Shop +

Sertai IKOBANA dan bina perniagaan yang menguntungkan sebagai pusat perkhidmatan kurier. Dengan modal yang minimum, kos overhead yang rendah, serta jenama yang sudah dikenali ramai.

06

Peluang Perniagaan
i-Mobile / i-Shop / i-Shop +

Sertai IKOBANA dan bina perniagaan yang menguntungkan sebagai pusat perkhidmatan kurier. Dengan modal yang minimum, kos overhead yang rendah, serta jenama yang sudah dikenali ramai.

07

Kursus Pemasaran
i-Academy

Kursus pemasaran dan perniagaan rentas sempadan khusus untuk mendidik pemilik perniagaan baharu dan pengusaha IKOBANA yang bersemangat untuk merealisasikan potensi sebenar mereka.
08

Transformasi Perniagaan Online
IKOBANA 360º

Adakah perniagaan anda terkesan dengan pandemik Covid-19? Ikobana360º menawarkan solusi untuk anda bangkit dan tingkatkan keseluruhan operasi anda melalui pemasaran digital, inventori & logistik, kemudahan gudang dan sebagainya agar anda kekal kompetitif.

06

Transformasi Perniagaan Online
IKOBANA 360º

Adakah perniagaan anda terkesan dengan pandemik Covid-19? Ikobana360º menawarkan solusi untuk anda bangkit dan tingkatkan keseluruhan operasi anda melalui pemasaran digital, inventori & logistik, drop-ship, kemudahan gudang dan sebagainya agar anda kekal kompetitif.

09

Perkhidmatan Fulfillment
i-Stor

Tak menang tangan nak proses order & bungkus barang? Tercari-cari tempat untuk simpan & urus stok tanpa perlu bazirkan duit dengan gudang yang terlalu besar? Dapatkan servis i-Stor dari Ikobana, servis fulfillment khas untuk perniagaan kecil & syarikat SME.