BLOG

Aktiviti Terkini & Galeri Gambar

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

3 months ago

Ikobana.com

🔴[LIVE FB] BBBB : TIPS PIKAT HATI PELANGGAN

Salam semua, saya Aisya. Hari ini Live, kita akan share 5 tips untuk PIKAT HATI PELANGGAN; bagi dia suka dengan servis & dia tak jemu dengan servis kita.

Semoga perkongsian saya ini membantu dalam urusan perniagaan kita semua!

Jom tonton Live berikut untuk ketahui lebih lanjut. Bagi yang tak kesempatan, Klik link disini :https://www.facebook.com/ikobanaofficial/live/

Nak tahu tentang Ikobana lebih lanjut: www.ikobana.com

Nak mudah pos barang, daftar Ikobana Parcel: ikobana.com/iparcel/

Nak sertai Peluang Perniagaan, boleh daftar borang ke : ikobana.com/peluang-perniagaan/

Jangan lupa klik butang like, komen dan share ya!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook 235534304935199

Wah sehh romeooo!!

Jom Like dan share!!

hiii

romeo ni sakit gigi kut

Wow!! Hi Aisya!!

senyum peramah sabar... cepat sgt aisya

pandai ilmu pelaris aisya

View more comments

3 months ago

Ikobana.com

🔴[LIVE FB] BBBB : TIPS PIKAT HATI PELANGGAN

Salam semua bertemu lagi dalam live kali ni bersama saya Aisya harini macambiasa live kita akan share 5 tips untuk pikat hati pelanggan bagi dia suka dengan servis & dia repeat gunakan servis dari anda.

Jumpa dalam pukul 4.30 petang nanti ye semua, saya harap dengan perkongsian saya ini sedikit sebanyak akan membantu dalam urusan perniagaan kita.

#dropjekeikobana #sayapilihikobana #kuriermalaysia #servispenghantaran #domesticdelivery #internationaldelivery #parceldelivery #documentdelivery
... See MoreSee Less

🔴[LIVE FB] BBBB : TIPS PIKAT HATI PELANGGAN

Salam semua bertemu lagi dalam live kali ni bersama saya Aisya harini macambiasa live kita akan share 5 tips untuk pikat hati pelanggan bagi dia suka dengan servis & dia repeat gunakan servis dari anda.

Jumpa dalam pukul 4.30 petang nanti ye semua, saya harap dengan perkongsian saya ini sedikit sebanyak akan membantu dalam urusan perniagaan kita.

#dropjekeikobana #sayapilihikobana #kuriermalaysia #servispenghantaran #domesticdelivery #internationaldelivery #parceldelivery #documentdelivery

3 months ago

Ikobana.com

👍🏻👍🏻👍🏻CENGGINI HAA...!!👍🏻👍🏻👍🏻

Saya Hazli, Pengasas Ikobana SDN BHD. Kami adalah 100% syarikat berlatarbelakang tempatan. Dari A hingga Z, semuanya hasil dari orang kita, produk Malaysia.🇲🇾

Ayuh sokong ekonomi tempatan dengan menggunakan perkhidmatan kami dalam membantu pengurusan penghantaran barangan anda. Terdapat lebih 10 syarikat kurier berdaftar di bawah naungan kami.

Kami ada lebih 50 kedai beroperasi aktif di seluruh Semenanjung Malaysia. Ketahui lokasi kami terdekat di laman web rasmi kami ikobana.com. (Link di Bio.)

Ingat pos, ingat Ikobana.

#sayapilihikobana #dropjekeikobana #ikobanaoutlet #penghantaranbarang #hantarbarangdiikobana
#courier #delivery #logistics #courierservice #shipping #cargo #deliveryservice #transport #business #logisticscompany #onlineshopping #covid #transportation #fallout #couriercompany #enviosinternacionales #airfreight #logistica #ecommerce #doortodoor #bhfyp #malaysia #pos4you #ninjavan #aramexmalaysia
... See MoreSee Less

👍🏻👍🏻👍🏻CENGGINI HAA...!!👍🏻👍🏻👍🏻

Saya Hazli, Pengasas Ikobana SDN BHD. Kami adalah 100% syarikat berlatarbelakang tempatan. Dari A hingga Z, semuanya hasil dari orang kita, produk Malaysia.🇲🇾

Ayuh sokong ekonomi tempatan dengan menggunakan perkhidmatan kami dalam membantu pengurusan penghantaran barangan anda. Terdapat lebih 10 syarikat kurier berdaftar di bawah naungan kami.

Kami ada lebih 50 kedai beroperasi aktif di seluruh Semenanjung Malaysia. Ketahui lokasi kami terdekat di laman web rasmi kami ikobana.com. (Link di Bio.)

Ingat pos, ingat Ikobana.
 
#sayapilihikobana #dropjekeikobana #ikobanaoutlet #penghantaranbarang #hantarbarangdiikobana
#courier #delivery #logistics #courierservice #shipping #cargo #deliveryservice #transport #business #logisticscompany #onlineshopping #covid #transportation #fallout #couriercompany #enviosinternacionales #airfreight #logistica  #ecommerce #doortodoor #bhfyp #malaysia #pos4you #ninjavan #aramexmalaysia

3 months ago

Ikobana.com

🤩JADILAH PENGGUNA BIJAK 🤩

Pengguna yang bijak ialah mereka yang merancang & berbelanja dengan efisyen.

Ikobana amatlah memudahkan urusan penghantaran, di mana anda boleh pilih mana-mana dari lebih 10 jenis kurier. Pilih satu atau lebih, ikut kehendak anda!

#sayapilihikobana #dropjekeikobana #ikobanaoutlet #penghantaranbarang #hantarbarangdiikobana
#kuriermalaysia #servispenghantaran #domesticdelivery #internationaldelivery #parceldelivery #documentdelivery #parcel #hantarbarang #penghantaranmurah #posbarang #hantarbarangdiikobana #influencer #bisnesonlinemalaysia #shopeemalaysia #lazadamalaysia
... See MoreSee Less

🤩JADILAH PENGGUNA BIJAK 🤩

Pengguna yang bijak ialah mereka yang merancang & berbelanja dengan efisyen.

Ikobana amatlah memudahkan urusan penghantaran, di mana anda boleh pilih mana-mana dari lebih 10 jenis kurier. Pilih satu atau lebih, ikut kehendak anda!

#sayapilihikobana #dropjekeikobana #ikobanaoutlet #penghantaranbarang #hantarbarangdiikobana
#kuriermalaysia #servispenghantaran #domesticdelivery #internationaldelivery #parceldelivery #documentdelivery #parcel  #hantarbarang #penghantaranmurah #posbarang #hantarbarangdiikobana #influencer #bisnesonlinemalaysia #shopeemalaysia #lazadamalaysia

3 months ago

Ikobana.com

🏁IKOBANA SEKSYEN 7, BANGI Sudah Mula Beroperasi!🏁

Berita baik buat mereka yang duduk di Bangi Seksyen 7, sekarang tak perlu dah nak pergi jauh merata menghantar barang, di Ikobana lah tempatnya untuk senang urus Penghantaran Pos anda. #dropjekeikobana .😌

Kepada online seller sekalian, ni memang senanglah, dah tak pening dah nak ke sana ke sini, One Stop Centre je ke Ikobana,

#sayapilihikobana !

Pilihan syarikat kurier ada lebih 10 dalam Satu bumbung.

Nak tahu lebih lanjut, singgah website ikobana.com kami >> Link di Bio!

#sayapilihikobana #dropjekeikobana #ikobanaoutlet #penghantaranbarang #hantarbarangdiikobana
#kuriermalaysia #servispenghantaran #domesticdelivery #internationaldelivery #parceldelivery #documentdelivery #parcel #hantarbarang #penghantaranmurah #posbarang #hantarbarangdiikobana #kampunggajah #perak #onlinesellerperak #influencer #bisnesonlinemalaysia #shopeemalaysia #lazadamalaysia
... See MoreSee Less

🏁IKOBANA SEKSYEN 7, BANGI Sudah Mula Beroperasi!🏁

Berita baik buat mereka yang duduk di Bangi Seksyen 7, sekarang tak perlu dah nak pergi jauh merata menghantar barang, di Ikobana lah tempatnya untuk senang urus Penghantaran Pos anda. #dropjekeikobana .😌 

Kepada online seller sekalian, ni memang senanglah, dah tak pening dah nak ke sana ke sini, One Stop Centre je ke Ikobana,

 #sayapilihikobana !

Pilihan syarikat kurier ada lebih 10 dalam Satu bumbung.

Nak tahu lebih lanjut, singgah website ikobana.com kami >> Link di Bio!

#sayapilihikobana #dropjekeikobana #ikobanaoutlet #penghantaranbarang #hantarbarangdiikobana
#kuriermalaysia #servispenghantaran #domesticdelivery #internationaldelivery #parceldelivery #documentdelivery #parcel  #hantarbarang #penghantaranmurah #posbarang #hantarbarangdiikobana #kampunggajah #perak #onlinesellerperak #influencer #bisnesonlinemalaysia #shopeemalaysia #lazadamalaysia
Open chat
💬Whatsapp
Hello 👋 Ada nak tanya apa-apa?