Kami Simpan, Bungkus Dan Hantarkan Untuk Anda

Perkhidmatan micro fulfillment lengkap untuk perniagaan kecil & syarikat SME.

Sewaan Ruang Kos Rendah

Jaminan Penghantaran Pantas

Servis Mesra Pelangggan

Sila isi borang di bawah untuk mula sekarang.

Tanpa tanda simbol atau abjad
Average Daily Order
Apakah Sales Channel Yang Anda Gunakan?*
Bagaimana Anda Tahu Mengenai Kami?*
Cara Terbaik Untuk Kami Hubungi Anda*

Tak menang tangan nak proses order & bungkus barang?

Jualan dah makin banyak, tapi dalam masa yang sama penat dan tak cukup tenaga pekerja untuk uruskan. Pernah rasa macam ni tak? Nak buat laju-laju pun takut tersilap. Tersilap kira stok tersilap hantar produk, akibatnya nanti pelanggan berikan testimoni buruk pula.

Bisnes sekarang semuanya online, pelanggan boleh buat pembelian pada bila-bila masa sahaja. Kalau anda masih buat sendiri atau team anda masih kecil, mesti banyak masa yang terbuang nak kena proses order dan berulang-alik pos barang kepada pelanggan.

Kat mana nak simpan & urus stok tanpa perlu bazirkan duit dengan gudang yang terlalu besar?

Ramai usahawan yang tercari-cari tempat untuk simpan dan uruskan stok. Tak nak lah gudang yang besar macam industrial tu, terlebih sangat buat bazir duit sewa je nanti. Kalau boleh nak tempat yang sedang-sedang je, sesuai dengan bisnes yang baru nak berkembang.

Tapi kat Malaysia ni, mana nak cari? Kebanyakan semuanya gudang besar untuk syarikat besar-besar. Kalau ada pun, jauh pula dan sekadar simpan, tak boleh uruskan. Memang tak boleh setel lah macam tu.

Tak perlu pening kepala lagi,
Ikobana i-Stor kan ada…

Kami faham masalah anda, dan solusi kami memang apa yang anda cari! Kami jimatkan masa anda, tenaga dan kurangkan kos sekali gus!

Memperkenalkan i-Stor; satu-satunya perkhidmatan fulfillment mikro di Malaysia yang dibina khas untuk membantu perniagaan kecil & syarikat SME tingkatkan kecekapan modus operandi. Bermula dari pemprosesan order, penyimpanan stok, pembungkusan barang sehinggalah ke penghantaran kurier, i-Stor akan uruskan semuanya untuk anda!

Anda hanya perlu simpan stok dalam warehouse kami dan goyang kaki! Dengan i-Stor, anda boleh fokus untuk tingkatkan jualan anda dan bila dah dapat order, kami akan setelkan semuanya. Mudah, bukan?

Bagaimana i-Stor dapat membantu perniagaan anda?

Naiktaraf proses pengurusan stok, order dan penghantaran anda semudah tiga langkah.

STOR

Sewa ruangan inventori di gudang IKOBANA tanpa tempoh minima dan barangan anda sedia untuk menerima pesanan daripada pelanggan.

PEK

Setelah pesanan masuk, kami akan memilih item yang tepat, pek ke dalam kotak dan terus dibungkus berserta tracking number.

POS

Pembekal kurier akan menghantar kepada pelanggan tanpa masa ‘processing’ yang lama. Jimat masa, lebih efisien, dan customer service tip-top.

Sokongan akses dari lebih 10 syarikat kurier ternama, semuanya dalam satu sistem.

Dengan i-Stor, proses order fulfillment anda menjadi lebih pantas dan mudah. Antara syarikat kurier yang bersama kami:

Anda usahawan yang ingin berkembang? Dapatkan servis i-Stor sekarang!

Bagaimana nak tingkatkan jualan kalau asyik tersangkut dengan urusan stok yang tidak teratur? Sampai bila nak pening kepala dan uruskan semuanya sendiri? Sudah tiba masanya untuk anda leverage masa & tenaga kami melalui i-Stor. Ayuh, kami sedia menjemput kedatangan anda.